Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Oriol de Solà Morales, nou director de l'Institut d'Investigació Pere Virgili

Oriol Solà-Morales des d’aquest mes de setembre és el nou director de l’Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV). Substitueix en aquest càrrec el Dr. Francesc Vidal Marsal. El patronat del centre l’ha escollit després d’un procés de selecció que es va iniciar el passat juliol. El 3 de setembre, el mateix patronat va informar d’aquest relleu en les diferents reunions que va mantenir amb la Comissió Delegada.
 
Oriol de Solà-Morales (1970) és metge i especialista en Medicina Interna, té un mestratge en ‘Planificació de Polítiques de Salut i Finançament’ de la London School of Economics and Political Science (LSE) i la London School of Higiene and Tropical Medicine (LSHTM) i un diploma en ‘Lideratge i Gestió d’Equips’ per la Universitat Ramon Llull. Ha treballat com a coordinador de la Unitat de Política de Salut de l'Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM) i com a Coordinador de Salut en la Orde Hospitalari Sant Joan de Déu - Aragó. Més recentment ha estat Director de l'AATRM i ha estat vinculat amb grups de Capital Risc en la consolidació d'empreses biotecnològiques com Sabirmedical SL, de la que en va ser Director Mèdic i d’Accés a Mercat.

Oriol Solà-Morales reafirma la voluntat de l’Institut de donar servei a tots els investigadors/es en les tasques de recerca i creació de coneixement i riquesa i es posa a disposició de la població per a endegar tasques d’innovació i recerca.

 
El patronat de l’IISPV està format per representants del Departament de Salut i Economia i Coneixement, l’Institut Català de la Salut (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i Hospital de Tortosa Verge de la Cinta), la Universitat Rovira i Virgili i representants de les institucions sanitàries locals com el Grup Sagessa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Atenció Primària Sagessa) i l’Institut Pere Mata.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES