Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Curs sobre avaluació de projectes científics

Tindrà lloc els dies 19, 25 i 26 de maig de 2011

Els dies 19, 25 i 26 de maig, l’Hospital Universitari Psiquiàtric Institut Pere Mata acollirà el curs sobre avaluació de projectes científics, que té per objectiu donar formació sobre la metodologia d’avaluació de la qualitat i la viabilitat de projectes d’investigació científica. El curs també pretén formar sobre el funcionament de les comissions d’avaluació en les convocatòries competitives, i també aportar coneixements sobre la justificació, viabilitat i pertinença dels projectes en l’entorn en el que es desenvolupen.

El curs va dirigit a investigadors i a membres o futurs membres de Comissions d’investigació o Comitès d’ètica en investigació, i s’estructura en dues parts. La primera, que tindrà lloc el dia 19 de maig, se centrarà en una exposició més teòrica amb 5 ponències a càrrec de diversos experts. La segona abastarà els dies 25 i 26 de maig, durant els quals es realitzaran 6 tallers d’una hora cadascun. Cada taller aprofundeix en com avaluar els diversos aspectes que conformen un projecte d’investigació.

Durant el desenvolupament dels tallers es repartirà un projecte entre tots els alumnes i cada grup avaluarà el projecte amb l’ajut del Docent del taller. Cada grup elegirà un portaveu que en la discussió final informarà sobre l’avaluació que el seu grup ha fet del projecte. En la discussió es treballarà com en les comissions avaluadores, i entre els 3 informes aportats pels tres grups avaluadors s’emetrà un informe
final únic.

Els participants al curs es poden inscriure per prendre part en les dues parts en què s’estructura el curs (la teòrica i la pràctica amb tallers) o només per assistir a la part teòrica del primer dia. El curs és gratuït però la inscripció és obligatòria, ja que les places són limitades.

El curs està organitzat per l’Àrea de Recerca i Unitat Docent de l’Hospital Universitari Psiquiàtric Institut Pere Mata i per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES