Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Obra Social de “La Caixa” col·labora amb l’activitat tutelar de la Fundació Pere Mata

La Fundació Pere Mata tutela 479 persones a les comarques de Tarragona i a les Terres de l’Ebre

L’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Pere Mata han renovat el conveni de col·laboració en matèria tutelar, que suposa una aportació de 54.000 euros per a la Fundació.

La tutela és una mesura de protecció dictada per sentència judicial destinada a aquelles persones que no poden governar-se per elles mateixes per raó de malaltia mental, discapacitat intel·lectual o deteriorament cognitiu greu.

L’objecte de la tutela és proporcionar un suport efectiu i estable a algú que ha mostrat la seva incapacitat per gestionar-se les activitats de la vida diària, la cobertura de les necessitats bàsiques, l’administració de seu patrimoni o la cura de seva salut.

La Fundació Pere Mata tutela a 479 persones a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i amb el suport rebut de l’Obra Social de “La Caixa” prioritzarà l’atenció d’aquelles situacions de més urgència social, en concret, els trastorns de conducta, malaltia mental amb toxicomanies o persones amb problemes socials greus.

L’acord s’ha formalitzat en presència del gerent de la Fundació Pere Mata, Enric Cardús; del conseller delegat del Grup Pere Mata, Joan Amigó, i la delegada general de “la Caixa” a Tarragona, Empar Martínez.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES