Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

SRC El Vendrell. Taller en línia sobre ús de la biblioteca en situació de pandèmia

 
El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Vendrell, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb coordinació amb els tècnics de la Biblioteca Publica Baix Penedès de la localitat, vam organitzar la Xerrada “Ùs de la Biblioteca en situació de pandèmia” que es va donar a terme el passat dimarts 9 de Març.
 
Seguint les mesures de seguretat la xerrada es va fer en format presencial i virtual per poder arribar a més usuaris i usuàries.
 
Des de fa molts anys el SRC realitza activitats de rehabilitació comunitària fent ús de l’espai públic de la biblioteca i de tots els materials que disposa. A més hem ampliat la nostra integració comunitària formant part del Projecte XL que van crear aquesta entitat al costat de l’Institut Andreu Nin de la localitat, acostant material i activitats als recursos de la tercera edat de la localitat.
 
L’aparició de la pandèmia ha interferit en totes aquestes dinàmiques adquirides que potenciaven l’ús de manera autònoma, en el temps lliure dels usuaris i usuàries d’aquest servei. L’objectiu de la xerrada ha estat reforçar el vincle ja existent i facilitar la incorporació a altres persones a fer ús del mateix, ja que facilita moltes opcions de manera gratuïta de poder gaudir de temps lliure significatiu i satisfactori.
 
Va ser molt dinàmica, la tècnica ens va ensenyar les instal·lacions per imatges compartides per la pantalla i ens va explicar com fer ús de la pàgina web de la biblioteca. Els usuaris i usuàries van participar activament preguntant dubtes i compartir experiències de la biblioteca.
 
Ens conviden a fer aquesta xerrada més endavant en la mateixa biblioteca per conèixer millor els espais i els materials i a retornar a fer ús d’aquest, ja que estan funcionant quasi a la normalitat, sempre amb les mesures de seguretat de desinfectar els espais utilitzats, ús de mascareta i aforo reduït al 50%. Tenen moltes ganes de tenir a tota la gent de la comarca de tornada.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES