Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els serveis de Villablanca presents en la comunitat el dia de Sant Jordi

Hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb la presència de Villablanca, Bellissens, Marinada i Bellvitge a la plaça del Mercadal de Reus. Entre tots els serveis s’han mobilitzat al voltant de 70 usuaris i 30 persones d’atenció directa. La Colla gegantera de l’Institut Pere Mata va plantar els gegants a la parada de Bellisens i per la tarda, acompanyats de grallers, van fer una ballada pel tomb de ravals.

Aquest dia festiu per a Catalunya, ha esdevingut per a nosaltres una data en què la normalització i la integració es fan paleses. Els nostres residents prenen part activa a la festa, elaborant als tallers el material que es porta a les parades i participant en la venda. S’han realitzat penjolls, punts de llibres, safates, polseres, clauers, torretes decorades, imants, etc.

Per a la resta de residents i per als que per les seves característiques tenen més dificultat en la participació a la comunitat, s’ha organitzat la celebració als centres, es fan paradetes, s’organitza una gran ballada de sardanes i es fa una representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec dels nostres usuaris.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES