Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Calçotada al Centre Bellissens


El passat dimecres 01 de març la residència Bellissens de Villablanca Social va celebrar la que ja és tradicional calçotada anual. Fa aproximadament 10 anys que es va celebrar la primera calçotada gràcies a un premi atorgat per la organització de carnaval en el que ens vam premiar amb una calçotada. Des d’aquell any, i al veure com gaudeixen de l’àpat, es repeteix anualment.

La salsa, els calçots, la carn, el pa torrat i unes bones postres van ser l’element principal del dinar tant esperat pels nois i noies d’aquest dimecres al jardí de la residència acompanyat amb la música de fons. Dimecres de cendra, dimecres de festa a la residència Bellissens.

Com ja ve sent tradició a Bellissens, amb la finalitat d’incidir en la qualitat de la socialització i de les relacions interpersonals, en aquells aspectes més lúdics, en la ruptura de la quotidianitat, al llarg de l’any se celebren diverses festivitats. Comencem el dia d’any nou amb un esmorzar complet, el dia de reis la xocolata és l’esmorzar de tots, continuem amb l’esmentada calçotada, el dia de Sant Joan se celebra el sopar a l’aire lliure, al mes de setembre, i per celebrar el final de l’estiu, la paella ben guarnida se serveix a l’aire lliure i els menús especials durant el més de desembre són el lluïment de les festes de Nadal.

Cal seguir endavant per tal de poder seguir treballant per la qualitat de vida dels nostres nois i noies.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES