Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència “L’hospitalet-Bellvitge” organitza un “Taller Sensorial” a les Festes de Bellvitge

 
La Residència i Centre de día “L’hospitalet-Bellvitge” organitzen un “Taller Sensorial” a les Festes del Barri de Bellvitge.

Els usuaris, familiars i treballadors de La Residència i centre de dia Bellvitge, vàrem voler participar activament en les Festes Majors del Barri de Bellvitge 2015.

El dimecres 9 de setembre de 18 a 20h  vam realitzar un taller multisensorial dintre el programa de les festes.  L’objectiu principal va ésser que els veïns i veïnes del barri de Bellvitge poguessin conèixer en més profunditat i en primera persona, les dificultats en què es troben dia rere dia persones que presenten una discapacitat, ja sigui física com sensorial, així com l’esforç que comporta per aquestes persones a nivell d’adaptació i accessibilitat en espais oberts.

Com cada any vam tenir una molt bona rebuda i participació per part de tots el veïns i veïnes de Bellvitge, el que ens ens anima a seguir treballant en la conscienciació social de la realitat diària de les persones que presenten una discapacitat, ja sigui física com sensorial.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES