Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de les famílies a la Residència i Centre de Dia "L'Hospitalet - Bellvitge"

 

La Residència i Centre de Dia “L’hospitalet-Bellvitge” és un centre de titularitat pública del SISPAP del Departament de Benestar Social i Familia, gestionada per VILLABLANCA SOCIAL, del GRUP PERE MATA. El servei residencial atén a 28 usuaris amb discapacitat Intel·lectual severa i profunda i a 12 usuaris en règim de Centre de Dia.

El passat 23 de maig es va celebrar la FESTA DE LES FAMÍLIES 2015.
 
La festa es va iniciar amb la benvinguda a càrrec de la Directora dels serveis i posteriorment vam tenir la oportunitat d’escoltar una xerrada Técnica a càrrec dels professionals del servei de HIPOTERÀPIA DE “DELTA DEL LLOBREGAT” .
 
Posteriorment  va començar la jornada de portes obertes per a què els familiars i amics dels usuaris i treballadors puguin conèixer de primera mà les instal·lacions. Com cada any, es va escollir una temàtica treballada pels residents i assistents al servei de centre de dia per engalanar tot el recinte: “una finestra al món”.  Un recorregut que es va plantejar de forma sensorial, un eix que es treballa amb els usuaris dels serveis en les activitats diàries. El nostre comportament es desenvolupa a través de la vista, l’oïda, l’olfacte, el gust i el tacte, a través dels sentits filtrem tota la informació, signes i estímuls de l’entorn que penetren en nosaltres i a través dels sentits es va voler fer aquesta mirada al món, amb l’objectiu d’ampliar les mirades dels usuaris i el desig d’oferir acollida i convivència.

A més vam tenir la col·laboració de entitats del barri amb la realització de espectacles de ball: ball de sardanes a càrrec del Club Sardanista de Bellvitge i ball de sevillanes a càrrec del “Grup amigues per sempre” de l’associació de dones de l’Hospitalet.  
 
La Festa de les Famílies va ser una jornada festiva que va unir a totes les persones que participen en el bon funcionament dels serveis de residència i centre de dia. 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES