Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Circus Belli al Teatre Bartrina

El passat dimecres 27 de novembre, la Companyia de Teatre de Bellissens (Grup Pere Mata) va representar l'Obra "Circus Belli" al Teatre Bartrina. L'Ajuntament de Reus ens va cedir aquest espai emblemàtic per realitzar aquest acte, que s'enmarcava dins del programa d'actes en motiu de la Setmana de la Discapacitat.
 
La Companyia de Teatre de Bellissens, de Villablanca Social, ens va oferir una representació entranyable plena de sorpresses, humor i bons records, fent partícep al públic de diferents escenes de la tradició del circ clàssic. Va ser un espectacle ple de color i rialles, que va fer gaudir al públic de totes les edats.
 
La representació va ser la culminació del bon treball realitzat el darrer any en l'activitat de Teatre de la Residència Bellissens. Aquesta activitat és un dels pilars del Programa Anual d'Activitats de la Residència i ha donat lloc a diverses produccions amb diferents temàtiques, que s'han representat en diversos espais i espectacles per tot Catalunya. En aquesta ocasió van participar 14 actrius i actors residents a Bellissens amb el suport de 8 professionals implicats directament en l'actuació o bé implicats en les diferents tasques potser no tant vissibles, però igualment imprescindibles per tirar endavant aquest projecte. Mereixen doncs en aquestes línies un reconeixement per la seva implicació i il·lusió que va més enllà de l'estrictament professional i que es fa palesa al veure l'espectacular resultat final.
 
Estem desitjant veure les properes representacions de la Companyia de Teatre de Bellissens, que de ben segur recolliran l'èxit, el reconeixement i els aplaudiments que han rebut en aquesta representació.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES