Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Música en concert per a Villablanca, Bellissens i La Fundació "La Caixa"


El programa d’activitats culturals d’impacte social de la Fundació “La Caixa” va organitzar el passat mes de maig i juny 2014 un taller de música per a persones amb discapacitat intel·lectual arreu de Catalunya. Des de Villablanca i Bellissens va sorgir la oportunitat de formar part d’aquest projecte amb usuaris/es dels nostres serveis. Van participar-hi 18 nois i noies en total.

Durant 8 sessions, els participants amb DI i els dos músics professionals, varen aprendre, crear i gaudir fent música. El dia 19 de juny va finalitzar el taller amb un  concert a l’auditori de “La Caixa” a Tarragona. Varem participar com a oients d’un fantàstic concert on no van faltar les sorpreses i és que per fer música cal il·lusió i imaginació; així amb escombres, xilòfons, violins etc... els usuaris/es varen impressionar-nos amb una hora d’espectacle musical.

La vivència dels participants al taller ha estat molt positiva i enriquidora per ells, proporcionant-los moments de diversió, de calma i motivant-los al treball grupal.

Al vespre, pel canal Reus televisió, en el programa “Avui per demà” (al minut 28, 49 segons) es va fer difusió del tema i els professionals de Villablanca van explicar en què havia consistit el projecte i els usuaris/es van fer una petita demostració del que havia assolit.
 

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES