Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Imma Rossell, alumna del Practicum de Treball Social a Villablanca premiada per la Fundació STS

El passat divendres 22 de juny dins el marc de l’acte de Graduació de la Promoció 2014-18 del grau de Treball Social de la URV, l’alumna Imma Rossell que va estar fent les practiques amb la Treballadora Social Elisa Abellán a la UHEDI i SESMDI de Villablanca Serveis Assistencials, ha estat enllardonada amb un premi de 500€ pel millor Treball Fi de Grau (TFG) per part de la Fundació STS entre una desena de candidates.

El contingut del TFG era sobre el col·lectiu sense llar fruit de la seva experiència com alumna d’Erasmus a Portugal fent una comparativa amb la realitat de les nostres conrades en concret a Barcelona i Lisboa des de les polítiques socials, els models d’atenció i els serveis prestats. Aquest premi sorgeix com a forma de promoure la recerca i la innovació entre els estudiants de treball social i ella destaca per estar com a becaria en l’àmbit de la recerca al mateix temps que cursava els estudis.

Destaca per ser una alumna compromesa amb la realitat social i amb la professió que aprofita qualsevol ocasió per ampliar els seus coneixements com a futura Treballadora Social.

Al 2005 es va constituir la Fundación privada STS. El seu principal objectiu és la promoció i gestió de serveis d’atenció sanitària i social per a persones grans, amb discapacitat física i afectades per malalties cròniques. També presten servei tutelar.

Felicitats Imma! Un reconeixement com aquest cal donar-li visibilitat!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES