Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca present a l’acte de reconeixement de la URV a entitats amb alumnes en pràctiques

Dins dels actes del 25 aniversari de la Facultat de Ciències Jurídiques, el passat 14 de juny a l’Aula Magna del Campus Catalunya es va fer el reconeixement públic a cinc persones escollides pels seus respectius Departaments i entitats col•laboradores amb la URV.
Aquestes acullen a alumnes del PRACTICUM dels tres ensenyaments que s’imparteixen en aquesta facultat de Ciències Jurídiques: Grau en Dret, Grau en Relacions Laborals i Grau en Treball Social.

Van acudir a l’acte, convidades com a tutores i professores associades del Departament de Antropologia i Treball Social i en representació de Villablanca Serveis Assistencials que acull alumnes de Treball Social des de fa 30 anys, la Sra. Neus Cardenas y la Sra. Elisa Abellán. Aquest ensenyament va ser el que va tenir major representativitat.

L’acte va ser presidit pel Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques el Sr. Antoni Pigrau Solé i va destacar com a professional tutor representant de la professió, la Sra. Mònica Anguela que ens va fer una aproximació a la seva experiència com a tutora des de l’entusiasme i la implicació.

Destacar la magnifica conferència del Sr. Josep Gomis i Martí que ens va endinsar en el seu recorregut vital i professional on va insistir en la recuperació dels valors i del saber. Tots coincidien en l’enriquiment que suposa tutoritzar alumnes per a totes dues bandes i com les entitats ho fan possible. Des de l’ensenyament de Dret es va presentar un vídeo on s’il•lustrava dels moments més significatius en aquest nou emplaçament i el seu desplegament i pes com a facultat en el territori.

L’acte va finalitzar a les 20.30h amb un lleuger piscolabis que va possibilitar el retrobament amb companys/es de la professió i altres membres del cos universitari.
Aquest és un dels últims actes que es celebraran amb motiu on els estudis de Dret van ser els primers en cursar-se.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES