Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca inicia programes de Mindfulness per a tots els seus professionals

Mindfulness o atenció plena, són termes que es converteixen en habituals en el terreny de la psicologia en els últims anys.
 
Les primeres formulacions de mindfulness es van fer a Estats Units a finals de la dècada dels 70 i des de llavors aquest mètode s’ha convertit en una eina eficaç per ajudar qui ho practica. A més, ha demostrat tenir importants aplicacions clíniques, per exemple, ajudar a evitar l’estrès i augmentar l’empatia, circumstància que beneficia enormement als professionals.
 
Està demostrat que la qualitat de l’intervenció terapèutica depèn, en gran mesura, del benestar del propi professional. En aquest sentit, el mindfulness s’ha proposat com una eina eficaç per prevenir el desgast professional o “síndrome de burnout”, i per potenciar l’empatia amb els pacients.
 
Villablanca ha iniciat l’oferta de Programes Estandarditzats de Reducció de l’Estrès amb Mindfulness (MBSR©) que estan a disposició de tots els professionals, amb la finalitat que els beneficis que proposi aquesta pràctica arribin al màxim nombre de persones.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES