Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Indústries Químiques d’Oxid d’Etilè (IQOXE) realitza una donació de gel exfoliant a la UHEDI

 
Hem rebut a la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca Serveis Assistencials una donació de gel exfoliant facilitada per Indústries Químiques de l’òxid d’etilè (IQOXE) que utilitzarem perquè els nois i noies de la unitat puguin experimentar noves sensacions i incorporar en la seva autocura.
 
Aprofitant que ha vingut el bon temps, hem incrementat l’ús de les dutxes per fer front a la calor i que puguin refrescar-se.
 
S’ha pensat que de manera divertida, es pugui fer ús de el gel ensenyant als nois i noies no només els seus beneficis de suavitzar delicadament la pell i eliminar les cèl·lules mortes tonificant la pell i activant la micro circulació sanguínia, sinó també el seu ús, i que prestin atenció al seu color, textura i olor. Això es veurà acompanyat de taller d’autoimatge que es realitza centrant-se en la cara i les ungles habitualment.
 
Es dóna la circumstància que és un producte poc conegut per a les persones usuàries pel que resulta d’interès especial i mostren curiositat.
 
El seu ús ve supeditat a la supervisió de personal d’atenció directa i a la voluntarietat dels que vulguin experimentar senso-perceptivament.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES