Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Aquest estiu viu i gaudeix a la Residència Maricel de Villablanca

La Residència Maricel, de Villablanca, es prepara com cada any per donar la benvinguda a l’estiu. L’estiu és per tots l’època de l’any que més convida a gaudir d’activitats a l’aire lliure, trencar amb la rutina, i aprofitar les llargues tardes... i això és precisament el que ens proposem  a Maricel.
 
Tenim previstes activitats divertides, estiuenques i el més important, que moltes d’elles les han escollits els nostres residents. És a través de les assemblees que els usuaris tenen la possibilitat d’expressar interessos que els professionals hem de saber prendre nota i donar-hi sortida. I amb aquesta premissa, l’equip de Maricel, empresa del Grup Pere Mata, ha calendaritzat una sèrie d’activitats, tan d’oci, com culturals, i gastronòmiques que de ben segur es rebran de bon grat.
 
cartelPer celebrar l’arribada de l’estiu tenim previst fer una paella el dia 25 de juny i una altra el 2 de juliol, al pati interior de la residència, petició que recorden anualment els usuaris. Farem també dues festes temàtiques, una de hawaiana el mes de juliol i l’altra ambientada als EUA a l’agost amb música, decoració i gastronomia típica de les zones.
 
Les sortides a la platja, a la piscina i els passejos per la costa són imprescindibles per fer arribar a tots els residents l’ambient de l’estiuenc.
 
Enguany hem innovat i incorporem un concurs de dibuix, que el dia 16 de juliol atorgarem els premis. No podien tampoc faltar els jocs d’aigua, cinema a la fresca i bingo per les tardes caloroses que ens esperen.
 
S’han realitzat cartells informatius que es estan penjats a la sala de visites de la residència i per les unitats de la residència Maricel per fer partícips a usuaris i familiars.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES