Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Donació dolça a la UHEDI de Villablanca

 
En quest dies de confinament, la solidaritat i el pensar en els altres ha afavorit un augment de les donacions de diferents coses com a material sanitari, aliments, trucades d’esperança…a col·lectius en situació d’especial vulnerabilitat.
 
La pastisseria Mil·leni de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha donat als nois i noies de la UHEDI (Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental i/o trastorns de conducta) de Villablanca, tres mones de xocolata blanca i negra amb temàtiques diverses.
 
Això s’emmarca en “l’efecte sorpresa”, instaurat des de fa dies, per tal de facilitar l’estada de confinament que els hi resulta especialment dificultós. Això possibilita uns dies més “suportables i dolços”. Alguns d’ells, no havien pogut gaudir mai d’una mona d’aquest tipus, per la qual cosa, va ser un moment especial per a ells.
S’aprofita per explicar als nois/es què és una donació i treballar el valor de l’altruisme i la generositat. Es mostren agraïts.
 
La situació d’hospitalització s’ha agreujat davant la imposició de les mesures preventives per les dificultats de comprensió i la vivència de manca de llibertat per part de les persones ateses. Aquestes, en funció de la seva situació clínica i social, gaudien de sortides regulars setmanals amb la família. I alguns estaven al final de les etapes en un projecte d’alta que s’ha vist paralitzat per les circumstàncies.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES