Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els usuaris de Maricel s段nicien a la cuina

 
El dia 16 de Febrer va començar a la Residència Maricel el taller de cuina en el que van participar 7 usuaris, una personal d'atenció directa (PAD) i la Treballadora Social. Vam tindre la gran sort de poder fer el Taller a la Cuina de Villablanca.
 
El taller s’ha distribuït en 5 sessions d’un parell d’hores cada una:
1- Una assemblea on es va informar de la voluntarietat del taller, es van decidir quins plats cuinaríem i quin nom li posaríem al grup. Es van fer votacions i va guanyar: “Els Pintxes”
2- vam elaborar un pastís de xocolata
3- vam fer un pastís d’estiu
4- vam fer una pizza
5- vam realitzar una sortida  a Torredembarra per visitar la cuina del Restaurant del  germà d’un usuari que va participar al taller.
 
A banda de que es tracti d’una activitat de caràcter lúdic, també es pretén reforçar capacitats, habilitats personals i socials com millorar el treball en equip, l’atenció, l’autocontrol, la flexibilitat mental o la seva tolerància a la frustració amb una exercici tan quotidià com és cuinar, a més tot el que s’elaborava en el  taller després es compartia amb la resta de companys.

El taller de cuina va finalitzar el dia 8 de març tal i com estava previst. Tot el grup hem gaudit molt, hem après a cuinar i a la vegada hem compartit records passats, hem treballat en equip i ens hem cohesionat com a grup.
 
Ens ha agradat tant que volem repetir!!!
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MノS ACTES