Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Donació de dues tablets a la UHEDI de Villablanca

 
Aquesta setmana, la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) ha rebut un regal molt valuós pels nois/es que estan vivint el confinament: dos tabletes de 10.1’ amb dues línees de telèfon i accés a Internet.
 
Des del començament de la pandèmia s’ha donat prioritat al manteniment dels vincles amb els familiars amb trucades telefòniques, vídeo trucades, vídeos…en alguns casos, el mòbil resulta poc adient per diferents motius però sobretot per les seves dimensions petites i el maneig.
 
Amb aquestes tabletes, podran veure’s molt millor tant ells com llurs familiars i constituirà una millora significativa en la comunicació.
 
Agrair en nom de tots, noies/es, personal i organització aquest gest d’alteritat solidària i generositat que no consisteix només en l’objecte en si, sinó en el pensar com fer que aquestes persones puguin suportar la situació excepcional de la millor manera.
 
La donació dels aparells ha estat feta per una família i les dues línies telefòniques les assumeix una empresa. Totes dues donacions han sol·licitat que siguin anònimes i han mostrat la seva satisfacció, agraïment i reconeixement pel tracte que oferim a les persones ateses.
 
Moltes gràcies!! És una forma de cuidar-nos i mostrar que us importem!!!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES