Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un grup de Villablanca participa al programa “BBVA CX Junts Creixem”

Aquest dissabte 21 d’abril un grup de 6 joves de la Unitat d’Hospitalització Especialitzada en Discapacitat Intel•lectual de Villablanca van poder veure en directe al Nou Estadi el partit de la Jornada 36 de la Lliga 1/2/3 entre el Nàstic i CD Numancia que jugava a les 16.00h a casa. Destaca per ser un bon partit on la competivitat i la qualitat del joc va estar impressionant!

Alguns són del Reus Deportiu, altres del Barça, del Madrid i del Nàstic!…i van expressar el seu interès en el grup d’autogestors un espai terapèutic on es treballa, entre altres coses, l’autodeterminació i què és quinzenal. L’entusiasme i el desig de fer activitats a la comunitat com altres apassionats d’aquest esport van implicar facilitar que poguessin gaudir d’una tarda esportiva a la comunitat.

Les entrades ens les van lliurar per accedir gratuïtament dins del programa de proximitat anomenat “BBVA CX junts Creixem” que fa tres temporades es va iniciar. Aquestes entitats exerceixen la seva responsabilitat social fomentant i participant en activitats protagonitzades pels jugadors del primer equip grana a centres escolars, clubs esportius, associacions i altres organismes tarragonins.

Agrair la predisposició, atenció i interès del Sr. Jordi Ruiz, director del àrea social, que ha possibilitat aquesta experiència.

Vam poder gaudir d’un dia solejat i el grup va expressar la seva satisfacció i per la sortida. Segur que hi tornarem….


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES