Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nadal a la UHEDI, ja està aquí!

Els nois i noies de la Unitat d'Hospitalització Especialitzada en Discapacitat Intel·lectual (UHEDI) de Villablanca, fa dies que estan preparant Nadal al taller de treballs manuals.
 
La implicació ha estat màxima i és una activitat molt satisfactòria, ja que recull les seves propostes i iniciatives, possibilita l’evocació de moments en família i emocions vàries.
 
La preparació del mural a la nostra unitat varia en funció de la temporada de l’any i el motiu a representar. S’intenta sempre prioritzar materials reciclats i de gran colorit.
 
Els nois/es, fan tasques de manipulació fina retallant, pintant, plegant, dibuixant… els diferents tipus de materials (paper de seda, cel·lofana, d’embalar, cartó, plàstic…).
 
El taller es fa de dilluns a dijous al matí i gràcies al personal d’atenció directa per la seva implicació, creativitat i estímul que afavoreixi la participació del grup el resultat ha estat preciós!
 
S’ha decorat tota la unitat amb els elements més significatius com el tió, l’arbre de Nadal amb els seus regals i decoració pròpia, i els reis. El resultat preciós!
 
Aprofitem la present per desitjar-vos: Bon Nadal i bones festes a tothom!
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES