Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca celebra Sant Jordi a Reus

Villablanca, del Grup Pere Mata, ha estat present a la ciutat de Reus durant la Diada de Sant Jordi. Aquest dia ha esdevingut una de les cites més importants per la inclusió social de totes les persones que viuen en el nostre centre. Durant el dia 23 d'abril, Villablanca va convidar a tothom a visitar la seva paradeta de la Plaça Mercadal.
 
Sant Jordi és la festa de Catalunya per excel·lència, els carrers s’inunden de gent que gaudeix mirant les parades de llibres i regalant roses, i és per això que amb un esperit normalitzador també ho volem celebrar al centre i estar presents a la comunitat.
 
Uns vint usuaris aproximadament van ser presents durant la venda, i van participar a la festa i als actes que es van organitzar des de l'Ajuntament.
 
Des dels espais de creació artística de les diferents unitats es van preparar objectes per a l'exposició i venda amb referències a la diava. El repte assolit va ser la participació de tots, cadascú en funció de la seva capacitat.
 
Al centre de Villablanca també es va celebrar Sant Jordi, el dia 23 pel matí hi havia una parada on es venien roses, llibres i artesania. D'altra banda, a càrrec del grup de residents que pertany a la Comissió de lúdiques es va teatralitzar la llegenda de Sant Jordi, i donat l’èxit de participació de l’any passat, els dies previs hi va haver un taller per aprendre a ballar Sardanes i poder fer una exhibició convidant a tots als assistents a ballar-ne a la diada.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES