Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca torna a participar en el Gran Recapte

La iniciativa és consolida, aquest és el segon any que els centres de Villablanca participen en el Gran Recapte amb la Fundació Banc dels aliments Comarques de Tarragona. És una bona oportunitat perquè les persones amb discapacitat que sempre reben puguin també participar activament en aquest iniciativa solidària, podent “donar” i obtenir reconeixement social.
 
La cita és el divendres 1 i dissabte 2 de desembre, de 9 a 21 hores en un supermercat Bon Preu de Reus. L’any passat es van recaptar uns 4000 kg d’aliments i aquest any les expectatives del grup de voluntaris del centre són altes.
 
El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics, com ara conserves de peix i verdures, oli i llet, per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
 
L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Banc dels Aliments durant l’any.
 
La participació del grup de Villablanca es coordina des del Projecte de voluntariat Implica’t. S’ha fet una crida a tot el personal i els residents del centre per fer de voluntaris i la resposta ha estat molt positiva. Es formaran parelles, una persona amb discapacitat i un treballador que li prestarà suport, en franges horàries de tres hores, en grups de 4 i 6 persones per tal de donar cobertura als moments de més afluència de clients. Cal posar en valor la predisposició dels treballadors del centre, sense la qual la fita que les persones amb discapacitat puguin fer de voluntàries no seria possible.
 
El missatge que volem transmetre és que tothom pot fer de voluntari, n’hi ha que estaran al supermercat convidant a la ciutadania a fer les donacions, i d’altres que els dies posteriors podran col·laborar en les tasques de classificació i emmagatzematge dels aliments per a l’entrega a entitats que ho distribuiran equitativament entre les persones que atenen.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES