Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca fent Xarxa. Una diada al gimnàs

 
Avui, després d’un any d’activitat continuada de Pilates i Body Combat, realitzada setmanalment a una de les nostres unitats de Villablanca, s’ha complert un dels objectius de l’activitat: anar a un gimnàs de la comunitat i entrar a una classe amb horari establert incloent-nos en el grup de zumba d’aquella hora.
 
A les 9:30 del matí hem iniciat el ball, ens han saludat tots; monitor i assistents amb amabilitat.  Entre dansa i dansa els nois han intercanviat unes paraules amb la resta d’assistents, ha estat des de l’espontaneïtat i benestar que ens aporta la música que incita al moviment, la novetat tant per uns com pels altres es viscuda alegrement, ens toquem  amb les mirades d’aprovació. No hi ha temps per a la frustració, tot flueix i ens sentim un grup acollit en un context nou, on la gent es amable i compartim el desig de ballar al ritme dels passos d’en Marco, el monitor. Avui la queixa de cansament i calor no apareix. No hi ha símptomes només benestar.
 
Finalitzant tothom s’acomiada de nosaltres. Ja tenim fet aquell dia que esperàvem  durant el curs. En Ferran (monitor durant l’any a Villablanca) i en Marco (monitor d’avui) ens acompanyen a parar per refrescar-nos i fem conversa. El vincle de tots amb el Ferran es evident, se’l veu molt satisfet. I es que la fita  s’ha complert: les persones de Villablanca sortim a veure on treballen, que fan, que passa en les vides d’aquells que sent de fora sempre veiem aquí dins, i si aquests ens brinden fer més xarxa allà on ens conviden benvingut sigui!
 
Haver vist i conegut més gent es un nodrir-se recíproc, que ens fa més visibles i als altres més desperts.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES