Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El director general de Joventut, i director de Jove Orquestra Nacional de CAT, visiten Villablanca


El passat dimarts dia 15 de desembre, el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, i el director de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Manel Valdivielso, van fer una visita a les instal·lacions de Villablanca, en el marc del projecte de col·laboració que la JONC ha realitzat amb els serveis de Villablanca. El Dr. Paco Aguilera, director mèdic de Villablanca, acompanyat també pel director general del GPM, Joan Amigó, entre d’altres professionals, els hi van explicar l’activitat assistencial dels nostres serveis i els preparatius que s´estan duent a terme en relació a aquest projecte conjunt.

Persones amb discapacitat intel·lectual usuaris dels diferents serveis assistencials de Villablanca (Bellissens, Bellvitge, Marinada i Villablanca) participaran aquestes festes de Nadal en un projecte musical pioner de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) batejat amb el nom «La JONC a TOCAR!», que té per objectiu facilitar l'accés a la música a aquest col·lectiu. L'activitat es realitza aprofitant l'estada que els joves músics fan anualment per Nadal a Salou. Aquesta serà la segona vegada que es realitzarà aquest projecte, que es va fer de forma pilot l'any passat a Vic.
 
Amb aquest projecte la JONC vol afavorir el contacte de les persones amb discapacitat amb els músics; afavorir la interacció entre ells, l'aproximació a la música i a escoltar els instruments en directe.

Tot i que ja s’estan realitzant diferents activitats internes, l’activitat estrella del projecte serà el  Concert de Nadal que tindrà lloc al TAS de Salou el diumenge 3 de gener de 2016, a les 16.30 hores. Hi estan convidats els usuaris de Villablanca que participen al concert, altres usuaris, familiars i professionals, així com entitats de l'àmbit de la discapacitat intel·lectual de les comarques de Tarragona.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES