Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Maricel estrena nova Sala: Estels

 
A la residència Maricel, si fa un any s’estrenava la Sala Lluna, ara ha sigut el torn de la Sala Estels. Es tracta d’una sala de vida diürna, pròxima a la infermeria de la residència que s’ha reformat totalment. És un espai de 160 metres quadrats que, seguint amb la línia marcada per la Sala Lluna, la Sala Estels també s’adapta a les necessitats dels 15 usuaris/es que hi conviuen: persones amb discapacitat intel·lectual, amb o sense malaltia mental i que requereixen d’una supervisió d’infermeria estreta, per trastorns psiquiàtrics o orgànics crònics o aguts.

La Sala compta amb dos espais diferenciats, un amb zona de taules per a realitzar els àpats i sala d’estar amb televisió, jocs i revistes, i l’altre on es prioritzarà el treball sensorial i cognitiu, amb una tarima per facilitar els canvis posturals i el treball corporal.

La previsió de millorar els espais a la residència continua i noves remodelacions estan previstes de cara a la tardor, entenent que la renovació de les instal·lacions ajuda a la nostra missió principal que és la millora constant en l’atenció de qualitat que oferim als usuaris/es i a les seves famílies.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES