Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un nou espai a la Residència Maricel

 
 
La Residència MARICEL, situada a l’espai de Villablanca és una de les 6 residències que gestiona el Grup per a persones amb discapacitat intel·lectual. El servei atén a persones amb discapacitat intel·lectual, residents de les comarques de Tarragona, compte amb 125 places totes concertades amb el Departament de Benestar Social i Família.

En el darrer trimestre ha remodelat un nou espai per a l'atenció dels seus usuaris, dins de la mateixa Residència. Es tracta de l'anomenada Sala Lluna, nom que ha posat el mateix equip de professionals del Servei, un espai d'uns 200m2 distribuït en 3 espais diferenciats i dotat dels materials i ajudes més actuals per poder atendre adequadament als seus residents. La intervenció ha tingut una durada de 4 mesos i ha sigut dirigida pel Coordinador dels Serveis Generals del Grup Pere Mata i la Directora del Servei.

En aquest espai i durant l’horari diürn són ateses al voltant de 30 usuàries amb discapacitat intel·lectual i mental afegida, com ara trastorns de l'espectre autista i del desenvolupament.

Villablanca contínua d'aquesta manera avançant en una de les seves línies estratègiques més importants, la millora de qualitat en l'atenció que ofereix als seus usuaris amb la posada al dia dels seus serveis i infraestructures, i posicionant-se com una de les xarxes de serveis de referència al nostre país per a l’atenció a persones amb discapacitat mental.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES