Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sortida a "Un dia de granja" d'usuaris de la unitat Montsant de Villablanca

 
El passat dilluns dia 18 d’abril un grup de 20 persones de la unitat de Montsant  (a Villablanca Serveis Assistencials) vam anar a “Un dia a la Granja” (apropet de Reus). Alguns de nosaltres som persones amb DI severa i profunda i/o TGD, i tenim entre 47 i 60 anys d’edat, però la veritat és que vam disfrutar com la canalla petita.
 
Just vam arribar a la granja ens esperava la Meri, la guia més maca del món, qui ens va ensenyar tots els animals de la granja, alguns fins i tot els vam poder tocar i donar de menjar. Vam veure oques, porcs vietnamites, conills, aneguets, gallines amb serrell, cabretes, ovelles, cavalls,… i un ruc català. Com que feia un dia esplèndid de sol i caloreta vam anar a jugar i saltar a uns matalassos elàstics que tenen prop de les tirolines. Uff! Quina passada!
 
Quan ja va arribar l’hora vam anar a dinar. Una vegada la panxa ben plena la Meri ens va posar música per poder cantar i ballar, mentre uns quants, els més agosarats, anaven a jugar a un xiquipark ple de divertits obstacles. Ens ho vam passar molt bé i en guardem un bon record.
 
Gràcies per aquest dia de granja tan fantàstic!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES