Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Escala de Valoració de l’Espectre Autista en Població amb Discapacitat Intel·lectual (EVTEA-DI)


Des de la UNIVIDD, unitat d’investigació especialitzada en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual de Villablanca, s’ha publicat l’adaptació i validació al Castellà de l’únic instrument que existeix en l’actualitat per valorar de forma específica la presència de trastorns de l’espectre autista en població adulta amb Discapacitat Intel·lectual:

L’Escala de Valoració de l’Espectre Autista en Població amb Discapacitat Intel·lectual (EVTEA-DI)

L’article ha estat liderat per la Dra. M. José Cortés Ruíz i ha estat publicat al Journal of Autism and Developmental Disorders una revista internacional amb un factor d’impacte de 3.321
 
Per a l’elaboració del treball s’ha produït una important col·laboració entre el personal investigador de la UNIVIDD i el personal assistencial de tots el serveis del área de discapacitat de Villablanca, que pertany al Grup Pere Mata.

L’existència d’una eina ràpida i fiable de screening de TEA en Discapacitat Intel·lectual Adulta pot ser de gran utilitat per a tots els clínics que en el seu dia a dia s’enfronten a la dificultat de realitzar aquest difícil diagnòstic.

L’article pot ser consultat en el següent link: https://link.springer.com/article/10.1007/s10803-017-3416-6


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES