Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Del bosc a la platja


Comencen els dies calorosos i els residents de la Residència El Bosc, de Villablanca, han volgut donar-li ja la benvinguda a l'estiu.

El 17 de Juny, tot i que el dia no acompanyava i a Catalunya estàvem en alerta taronja per pluges i temporal, ens hem arriscat i hem gaudit d'un dia de platja.

Si, sí, esteu llegint bé, hem anat a la platjaaaa!
 
Gràcies a la creació d'un racó sensorial al hall de la residència, els residents s'han pogut endinsar en un mar de sensacions ...

En aquest taller que està inclòs en el projecte SENTIM, han gaudit i experimentat a través dels diferents sentits moltes de les sensacions que es perceben en un dia de platja.

I el millor és que no hem hagut d'agafar la furgonetaaa !!!!

Han pogut veure, olorar, tocar, sentir, assaborir ...,  els diferents elements que trobem en una platja (sorra, pedres, petxines, aigua, arròs ...) i els diferents materials que han utilitzat per a començar un mural estiuenc ( pintures, rodets, esponges ...)

Han pogut tocar diferents textures: dures, toves, fines, humides ...

Han pogut sentir diferents temperatures: la calor del sol (calefactor) i el fred d'un gelat.

També han experimentat diferents olors com el de la crema solar, o els cargols de mar.

I han pogut degustar diferents sabors com el gelat de llimona o el  gelat de taronja.

El personal que els atén, no ha pogut resistir-se a improvisar una festa i han ballat al ritme de la cançó "Vamos a la playa calienta el Sol" ...

Tant els residents com el personal, han pogut "Sentir un dia de platja", viure pels diferents sentits aquest espai natural que tant freqüenten les persones a l’estiu.

A la residència El Bosc de Villablanca no tanquem per vacances i continuarem sentint aquest mesos de calor.

SENTIR ÉS VIURE: Gràcies a tot l'equip.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES