Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca participa en el Workshop del Servei Català de la Salut sobre noves formes de treballar

 
Sens dubte, l’impacte de la COVID19 marca un abans i un després als Sistemes Sanitaris d’arreu del món. El Servei Català de la Salut, ha volgut analitzar i aprendre de la situació viscuda. Per aquest motiu han plantejat sessions de treball per videoconferència, per tal de conèixer de primera mà diferents punts de vista sobre la nostra experiència d’aquests mesos amb la COVID19. Per això aquest mes de juliol han convocat a més de 300 professionals de tots els àmbits de la salut, per a comptar amb la nostra opinió.
 
A Villablanca hem participat en tres sessions-tallers de 1,5 hores, dos infermers i una metgessa de família. Hem analitzat diferents factors en relació a la nova manera de treballar per la COVID19. En tots els equips hem destacat com a punts forts que han aportat valor a la nostra feina l’organització del treball i la coordinació.
 
En quant a l’organització s’ha valorat positivament tenir equips estables, fer una feina transversal, establir circuits de treballs i protocols interns de feina. Pel que fa a la coordinació s’ha valorat com a imprescindible mantenir una comunicació fluida entre tots els treballadors i els diferents nivells assistencials.
 
Una vegada es posin en comú tots els resums i es treguin les conclusions de tots els tallers, s’han compromès a traslladar-ho a aquells qui prenen decisions.
 
Els professionals que hem participat hem agraït que se’ns demanés la nostra opinió i es tingui en compte la nostra veu.
 
Clara Palacín


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES