Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca i Bellissens fan un butlletí per a les famílies

 
Altra de les conseqüències que ens ha deixat la crisi sanitària de la Covid-19 ha estat l’anul·lació de la IX Festa de les Famílies de Villablanca i Bellissens. Amb l’objectiu de fer-nos-en ressò i d’apropar-nos a les famílies, s’ha elaborat un butlletí per a les famílies en el que es fa un recull d’algunes de les activitats dutes a terme durant el confinament.
 
La Festa de les famílies farà l’any vinent la seva desena edició, s’ha consolidat i ha esdevingut una cita estiuenca imprescindible. Amb un mitjana d’assistents de vora cinc-centes persones, ha servit per obrir el centre a les famílies, a la comunitat i també als treballadors i els seus familiars. Amb un format festiu, on sempre la música ha estat present, la trobada anual ha estat una plataforma on hem pogut mostrar les activitats que fem. El reciclatge, l’estimulació multisensorial, l’exposició Escoltant els colors o la presentació del nou espai Alzina i el Projecte d’activitats SOM-HI  han estat alguns dels temes.
 
En aquest període s’ha fet un esforç des de l’organització en la comunicació amb les famílies, posant l’accent en informar de l’evolució i la situació actual de la pandèmia en el nostre centre. Ens va semblar important elaborar un butlletí on per mitjà d’imatges explicar com els equips terapèutics havien adaptat la seva manera de treballar i refet moltes de les activitats i projectes per tal que les persones usuàries tinguessin malgrat tot la millor atenció.
 
El butlletí que ara s’envia a les famílies de Villablanca i Bellissens vol ser una salutació per a totes les persones vinculades a l’entitat, fent recordatori d’aquesta trobada anual, i amb l’esperança i desig de poder reprendre-la l’any vinent.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES