Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Agraïment a la biblioteca pública de la Selva del Camp

 
La biblioteca pública de La Selva del Camp està situada en un preciós edifici a l’Hort d’Iglésies envoltada de jardins de roses i pins. En una de les sales de lectura es troben ordenadament diverses revistes de temes tan variats com: viatges, esports, alimentació, automòbils, cinema i revistes del cor entre altres temes.
 
A la Residència Mar i Cel, de Villablanca,  hi ha residents que tenen interessos molt específics i que gran part de la seva rutina diària es troba immersa en aquests. Així, tenim a qui li encanten els esports, a qui les receptes de cuina el fan feliç, a qui el cinema li interessa, a qui mirar revistes de cotxes i retallar-los li agrada molt…
 
Com en tot a la vida, cal establir ponts, ponts entre persones que siguin solidàries, ponts entre institucions, ponts que beneficien a tots, i el més difícil a vegades que és canviar les rutines que estaven establertes potser durant molt de temps.
 
Així, des de la Biblioteca Pública de La Selva del Camp,  periòdicament se’ns fan arribar revistes de fa uns mesos o del darrer any, que fan felices a les persones que viuen a la residència ja que poden continuar gaudint de la lectura, de les fotografies o dels seus interessos en aquests moments que es fa tan difícil, donada la situació de la pandèmia, poder gaudir d’aquestes aficions, ja que moltes s’han vist truncades per no poder sortir a l’exterior.
 
Així doncs, agrair a la Biblioteca Pública de La Selva del Camp i a les persones que estan al capdavant la seva atenció, amabilitat i solidaritat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES