Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jocs d’aigua a la UHEDI! Una experiència més!

L’estiu es presta a fer coses noves per poder refrescar-nos i passar-nos-lo bé. És un temps de descans i de fer allò que la resta d’any no podem.

Malgrat no poder sortir del centre per la situació actual i gaudir de la platja, la piscina o el riu amb la família o els amics…ens re inventem per fer l’estona més suportable!

A la Unitat d’Hospitalització Especialitzada de curta i mitja estada per a persones amb Discapacitat intel·lectual i Malaltia Mental i/o trastorns de conducta (UHEDI) de Villablanca com que tot el que es fa s’acorda entre tots, ha sortit la proposta de fer jocs d’aigua. Una activitat molt pròpia a l’estiu.

Hem pogut aprofitar el jardí i convertir-lo en una zona d’estiuenc amb l’ús de pistoles d’aigua, matalassos de platja en forma de pinya, flotadors, globus d’aigua per llançar-nos-los, hem adaptat la rampa del jardí per tal de fer un tobogan com si estiguéssim al Aquàpolis.

Semblem nens quan ens tirem per ella! Sempre comptem amb la supervisió i l’ajuda del personal per a que no ens passi res de res.

Molts portem dies evocant estius passats on fèiem coses que ens entretenien i ens divertien molt i que trobem a faltar el poder gaudir-ne.

Els més agosarats no hem tingut cap problema en ser els primers! L’activitat s’ha fet sense cap risc gràcies a la supervisió i suport del personal. El cert és que ha estat una estona molt divertida per a tothom per ser innovadora i molt informal al fer-se a la unitat.

Aquells que no hem volgut participar a l’activitat per diferents motius hem escollit fer una guerra de pistoles d’aigua on hem quedat tots xops!.

Ha estat molt divertit !!!!!! segur que si s’aguanta la calor repetirem!!!.



@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES