Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La UHEDI de Villablanca organitza un berenar refrescant a l'estil Hawaià

 
Aquest dissabte 20 de juny amb la inauguració de l’estiu, s’ha aprofitat a la Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (UHEDI) de Villablanca per organitzar un berenar hawaià consistent en unes broquetes de fruita, uns mojitos sense alcohol i uns Sant Franciscos.
 
Com en els altres menjars temàtics duts a terme fins a la data, els nois i noies han estat preparant la festa durant la setmana al taller de manualitats.
 
S’ha confeccionat decoració diversa i fins i tot s’han elaborat vestits típics amb la faldilla, els collarets i la part superior típica.
 
El que més els ha agradat ha estat l’elaboració dels mojitos, ja que era viscut com una cosa pròpia de la seva edat per part de la majoria que són joves i que estan familiaritzats amb el consum de determinades begudes. No obstant això, es va valorar l’opció de donar a escollir entre el Sant Francisco i el mojito sense alcohol intentant ser el més fidel a la seva composició, preparació i estètica.
 
La valoració per part de tots va ser molt bona pel seu caràcter diferent de tot el que s’ha fet fins a la data i per permetre passar una tarda d’allò més distesa i entretinguda.
 
Agrair al servei de magatzem a la provisió de tot el necessari ja que no sol ser l’habitual i al servei de cuina per les broquetes que estaven boníssimes!
 
També reconèixer les iniciatives de tot el personal d’atenció directa en promoure l’interès per l’activitat entre els nois i noies aportant idees i possibilitant que el resultat fos molt positiu.
 
Fins a la pròxima!


Afegir nou comentari a l'article
   Nick :
   E-mail :
No serà vist per la resta d'usuaris
   Títol* :
   Comentari* :
  Notificar-me per mail els nous comentaris de l'article.
   Imatge de seguretat* : Introdueixi el text de la imatge :
@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES