Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Programa radiofònic sobre els 20 anys de Bellissens

Coincidint amb el 20 aniversari de Bellissens, el programa radiofònic de la cadena Cope, Societat Limitada, emetrà avui un programa especial commemoratiu sobre els 20 anys de Bellissens.
 
Dissabte passat 17 de juny, es va celebrar a Villablanca la VI Festa de les Famílies. És una celebració que ja està consolidada. Amb vora 500 convidats ha esdevingut un espai d’obertura del centre a la comunitat, a les famílies dels nostres usuaris i treballadors. És un esforç per a tot el personal la preparació aquest dia però compensa en escreix el veure com tothom ho gaudeix, com ens podem retrobar en un espai festiu i celebrar que ja arriba l’estiu.
 
Aprofitant aquesta celebració l’equip del programa Societat Limitada es va desplaçar al centre per enregistrar en directe el seu programa, en aquest cas dedicat al 20è aniversari del Centre Bellissens que també es va conmemorar pel matí.
 
En aquest programa van participar diversos professionals com la directora d’una de les residències, Arantxa Uranga; el director mèdic, Francisco Aguilera; un usuari, familiars, un psicòleg, i un auxiliar sociosanitari, de manera que s’ha pogut donar una visió àmplia, i des de tots els punts de vista, de la feina que es realitza en l’atenció i la cura de les persones amb discapacitat i malaltia mental.
 
El programa s’emetrà dimecres 21 de juny 13:10 a 14:00 h. per COPE Tarragona - Reus (93.5 FM) i (98.0 FM) Tortosa. Un cop s’emeti el programa es podrà accedir a l’audio a través del blog del programa http://societatlimitada.blogspot.com.es/
 
Espais de radio com aquest fan una important tasca social ajudant a donar visibilitat i normalitzar la nostra realitat.
 
Al Centre Bellissens intentem innovar i oferir als convidats estímuls diferents als assistents; per aquesta celebració es van fer exposicions de fotografies, d’arts plàstiques i l’artesania que s’elabora al centre i es va regalar a tothom un sabó natural fet pels usuaris d’activitats ocupacionals.
 
El duet Almas Gemelas amb una vocalista amenitzava la festa, hi va haver animació infantil amb globoflexia i pintura de cares i vam finalitzar la tarda amb la tradicional coca per berenar.
 
           


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES