Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

EL SESM-DI col·labora amb la inclusió socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

Després de l'experiència d'incorporar persones amb discapacitat dins l'equip de treball de l'empresa Serviesport  i d'haver rebut reconeixement per part de les Federacions de la Xarxa F.I.L, en el marc del programa per a la promoció d'empreses inclusives, el Grup Serviesport ha volgut fer una clara aposta per a la formació de persones amb discapacitat que es troben en situació d'atur i per aquest motiu el Servei Especialitzat en Salut Mental per a persones amb discapacitat intel·lectual (SESMDI) ve col·laborant des de fa més de 4 anys derivant joves per a formar-los, per donar-los un lloc de feina i així fomentar la inclusió laboral d'aquestes persones.
 
Aquest 2017, un total de 12 persones s'han pogut beneficiar dels dos cursos que ofereixen: Auxiliar d'Hostaleria i neteja i Auxiliar de cuina. Ambdós son cursos subvencionats per aturats pel Servei d'Ocupació de Catalunya d'unes 716 hores.
 
El perfil és de joves sense experiència majoritàriament però aquest any comptem amb que dues persones venen incorporades d'experiència laboral de llarg recorregut en altres àmbits i els hi ha representat reorientar la seva vida laboral i ja comptem amb 3 persones inserides.
 
Valorem que és una experiència consolidada i que esperem continuar fent! i construint xarxa!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES