Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dos investigadors de l'Institut Pere Mata reben premis extraordinaris

per treballs de recerca de postgrau

Javier Labad, psiquiatre del Programa de Psicosi Incipient de Reus, i Rosa Monseny, dietista vinculada a un projecte de recerca de La Marató de TV3, han rebut un premi extraordinari pels seus treballs de tesi doctoral i màster.

La tesi doctoral de Javier Labad, titulada "The role of female gender and the reproductive cycle on the phenotypic expression of obsessive-compulsive disorder", amb menció europea, ha estat distingida amb el premi extraordinari de la Universitat de Barcelona. Aquest premi s'afegeix al premi a la millor tesi doctoral atorgat per la Sociedad Española de Psiquiatría Biológica l'any passat. La tesi ha estat dirigida pel Dr. Menchón, cap de servei del Servei de Psiquiatria de l’Hospital de Bellvitge.

Igualment, Rosa Monseny ha obtingut un premi extraordinari de la Universitat Rovira i Virgili pel treball de final de màster titulat "Avaluació de l’estil de vida, els hàbits alimentaris i la dieta en pacients amb un primer episodi psicòtic i en estats mentals d’alt risc", que va ser entregat el passat 12 de juny en un acte al paraninf del Rectorat de la URV. El treball de màster va ser dirigit per Javier Labad.

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES