Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Yvan Vidal Mateu


1.-Per què vas triar el nostre hospital per fer la residència?
L’Hospital Universitari Institut Pere Mata compta amb una llarga trajectòria dins el camp de la Salut Mental. A més és un hospital monogràfic, cosa que considere molt important. L’especialitat d’Infermeria en Salut Mental és tan sols de dos anys, aleshores, que siga monogràfic et permet tenir contacte amb una gran quantitat de casos i d’una manera molt especialitzada.
 
2.-Quins han estat els punts forts de la teva formació?
La rotació per la Unitat d’Aguts ha estat un del punts claus de la meva formació, ja que és una unitat molt àmplia on tens contacte amb la patologia en fase aguda.
A banda, tenir l’oportunitat de poder participar a un grup d’investigació dins l’EIP (Equip d’Intervenció Precoç), m’ha fet descobrir l’interès per aquesta branca de la Infermeria en Salut Mental.
 
3.- Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Aquesta experiència està sent molt enriquidora, tant en l’àmbit acadèmic/professional, com en el personal, ja que comparteixes temps i espai amb companys amb interessos comuns; sens dubte ho aconsellaria.
 
4.- Quins són els teus projectes quan finalitzis la residència?
De moment encara és una mica aviat per a saber què faré quan acabi la residència, el que sí  sé, és que m’agradaria continuar vinculat al Grup Pere Mata, tant en l’àmbit assistencial com en el d’investigació, per a continuar adquirint coneixements dins el camp de la Salut Mental.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES