Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Variables predictives de violència en pacients diagnosticats d’esquizofrènia institucionalitzats

L’Àrea de Recerca i d’Innovació de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza, el 28 de març a les 13:30 hores, la sessió d’actualitzacions en l’assistència a la salut mental: recerca i innovació, que tractarà sobre les “Variables predictives de violència en pacients diagnosticats d’esquizofrènia institucionalitzats”. La Sessió tindrà lloc a l’Aula de Formació (xalet), a càrrec de Jordi Quílez Jover, doctor en Infermeria i especialista en Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Es volen identificar els factors de risc que influeixen en què els professionals d’infermeria de Salut Mental siguin objecte de conductes violentes per pacients diagnosticats d’esquizofrènia.
Els resultats s’obtindran a partir d’un estudi descriptiu, observacional, longitudinal, a 146 pacients. S’utilitzaran escales de predicció i d’avaluació de violència i registres d’incidents.

Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general prèvia inscripció. Les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l’assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES