Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca s'incorpora a la recerca en Treball Social amb la Universitat de Barcelona

 
Des de Villablanca Serveis Assistencials es col·laborarà amb la Universitat de Barcelona (UB) en la recerca que porta per títol "la intervenció amb les famílies des del Treball Social" liderada pel Grup de Recerca i Innovació en Treball Social (GRITS) del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Barcelona (UB). Grup de investigació consolidat per la Generalitat de Catalunya amb àmplia experiència i destacats professionals.

Aquesta investigació s'emmarca dins del conveni signat entre el Col·legi Professional d'Assistents Socials i Treballadors Socials de Catalunya, la Universitat de Barcelona (UB) i la Caixa.

L'objectiu general és generar coneixement sobre el Treball Social amb les famílies, per tal de millorar les pràctiques dels professionals i l'atenció integral de les families més necessitades de la nostra societat a Catalunya.

Es va participar en el grup de discussió de professionals de diferents àmbits de Tarragona mitjançant la Treballadora Social Elisa Abellán al mes de juliol de 2014 i la participació de algunes families de manera voluntària del Servei Especialitzat en Salut Mental (SESMDI) amb la passació d'un questionari i entrevista personal.

L'experiència va ser molt enriquidora i novedosa per la temàtica. Apostem per la recerca també en Treball Social i poder extendre-la als nostres serveis.

En aquest moment la recerca es troba en fase d'anàlisi i s'espera que al maig es tindrà l'informe i al juny-juliol es farà la presentació de resultats.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES