Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Factores de riesgo psicosocial del TDAH


El pròxim dia 7 de novembre a les 11:00 hores, Fernando López Seco defensarà el treball de tesi doctoral Factores de riesgo psicosocial del TDAH al Pavelló de Distingits de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
L'objectiu de la tesi és estudiar la relació entre situacions adverses viscudes pels nens diagnosticats de trastorn per dèficit d'atenció / hiperactivitat (TDAH) i la seva evolució clínica. En els estudis realitzats hem trobat que els nens amb TDAH que han viscut situacions socialment adverses com les relacionades amb els maltractaments, disfuncions familiars, criar-se en institucions o problemes psicològics dels pares tenen una pitjor evolució clínica o els símptomes del trastorn són més greus que els nens amb TDAH que no han viscut aquestes situacions. Concloem que seria important que els protocols i guies clíniques sobre el TDAH considerin la identificació i el maneig d'aquestes situacions per poder millorar el pronòstic d'aquests nens. També seria necessari investigar més extensament la influència d'aquests factors.

És un acte acadèmic obert al públic. Atès l'aforament, agrairíem que confirméssiu la vostra assistència enviant un correu a recerca@peremata.com indicant el vostre nom i cognoms.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES