Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació de l’Hospital a futurs residents: psiquiatria, psicologia i infermeria en salut mental


L’Hospital Universitari Institut Pere Mata s’està preparant per rebre els futurs residents en psiquiatria, psicologia i infermeria en salut mental.

El nostre hospital no farà jornada de portes obertes convencional per als futurs residents, preferim donar una atenció personalitzada i explicar tot allò que calgui saber d’aquest centre per tal de facilitar la tria.

Es pot consultar telefònicament o concertar una cita amb Tània Olivares, secretària de la Unitat Docent, al telèfon 977 33 33 38 o bé al correu docencia@peremata.com. Donarà les informacions que es necessitin i us reservarà data i hora per fer una visita i per parlar amb el cap d’estudis, Dr. Joan de Pablo, o amb els nostres residents actuals.

Presentem a continuació un vídeo que recull les principals característiques de la formació de residents en Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental: https://www.youtube.com/watch?v=M4PGcxIGEJs

També es pot consultar informació sobre docència al nostre facebook (http://www.facebook.com/DocenciaIPM), que constitueix un espai centrat en la docència dels residents per compartir informació, materials i experiències. En aquest facebook es fa difusió de temes com oportunitats per el finançament del doctorat, subvencions de la URV per fer estades a l’estranger o finançament d’inscripcions a congressos.

Per els residents que decideixin fer l’especialitat aquí i no son de la zona, Tània també intentarà facilitar la integració a la nostra ciutat: ajudar a trobar vivenda (compartida o no), informar dels serveis, activitats, cultura i altres temes que facilitin la integració.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES