Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Grup Pere Mata guardona els millors treballs de recerca de 2015

 
 
El Grup Pere Mata ha guardonat els millors treballs de recerca publicats durant l’any 2015 pels seus investigadors, en la segona edició dels Premis Recerca. En aquesta ocasió s’han ampliat les categories per tal de reconèixer també l’activitat investigadora que porten a terme les persones en formació així com la divulgació que es realitza mitjançant la comunicació de resultats a congressos.
 
Així les persones guardonades en aquesta segona edició són:
 
Irene Moreno Fernández ha tingut el premi a la millor Comunicació científica pel treball “Prolactin and cortisol levels and clinical symptoms in Young people at clinical high risk of psychosis: are there sex differences?”, que es va presentar en l’European Meeting on Women’s Mental Health que es va celebrar el mes de maig de 2015 a Barcelona.
 
Esteban Sepúlveda Ramos ha guanyat el premi en la categoria de millor Article científic d’un resident per "Performance of the Delirium Rating Scale-Revised-98 Against diferent Delirium Diagnostic Criteria in a Population With a High Prevalence of Dementia", publicat en la revista especialitzada Psychosomatics en el número de setembre-octubre de 2015.
 
El guardó per al millor Article científic d’un investigador en formació ha estat per Alexander Stojanovic Pérez, pel treball titulat “Stress biomarkers as predictors of transition to psychosis in at-risk mental states: Roles for cortisol, prolactin and albumin”, difós a través de la publicació especialitzada Journal of Psychiatric Research, el gener de 2015.
 
 El treball ”Coping strategies and postpartum depressive symptoms: A structural equation modelling approach”, publicat en European Psychiatry, el mes de setembre de 2015, d’Alfonso Gutiérrez-Zotes ha aconseguit el reconeixement com a millor Article científic d’un investigador doctor.
 
Amb aquests premis, el Grup Pere Mata vol incentivar l’activitat científica dels seus investigadors i reconèixer els treballs de recerca que es realitzen per millorar la diagnosi i els tractaments de les malalties mentals, i la qualitat de vida de les persones que hi estan afectades.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES