Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IX Seminari Científic de l’IISPV “Medicina Personalitzada de Precisió”

 
El dia 27 de juny de 2022, de 15.00 h a 17.30 h se celebra el IX Seminari Científic de l’IISPV “Medicina Personalitzada de Precisió” a la sala d’actes del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona. Inscripcions a través d’aquest enllaç
 
A les 15:00 h es realitzarà la Inauguració i benvinguda a càrrec de la Dra. Dolça Cortasa (gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona), el Dr. Francesc Xavier Arrufat (director gerent de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata) i el Dr. Joan Vendrell (director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili).
 
Aquest Seminari Científic està organitzat en dues sessions. La primera sessió té com a objectiu analitzar els beneficis de la medicina personalitzada de precisió en l’abordatge del càncer. La impartirà el Dr. Damián García del Olmo i portarà per títol “Biomarcadores moleculares en biòpsia líquida como estrategia para la medicina de precisión en el cáncer colorrectal”.
 
En la segona sessió, quatre experts conversaran sobre les promeses i les realitats de la medicina personalitzada de precisió i de com es poden implementar en les àrees de recerca del nostre institut. Aquesta part també comptarà amb la participació del públic, que podrà adreçar preguntes als experts des de la sala o a través del Twitter de l’Institut @IISPereVirgili.
 
Els experts d’aquesta taula són la Dra. Núria Amigó (co-fundadora i CEO de la spin-off Biosfer Teslab), la Dra. Elisabet Vilella (responsable del grup de recerca Genètica i Ambient en Psiquiatria de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata), el Dr. Josep M del Bas (director de la Unitat de Nutrició i Salut – Eurecat) i el Dr. Josep Basora i Gallillà (director de l’IDIAP Jordi Gol). Aquesta taula la moderarà Sílvia Fornós, periodista del Diari de Tarragona.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES