Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nosologia del delirium

 
El dia 17 de desembre a les 13:30 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Nosologia del delirium.
 
El delirium és una pertorbació qualitativa i quantitativa de la consciència, en la qual estan alterades les funcions corticals superiors. El seu fenotip tanca un rang ampli de símptomes cognitius i no cognitius. La precisió en el diagnòstic del delirium es veu alterada perquè els sistemes diagnòstics disponibles valoren de forma inadequada les seves característiques nuclears, o perquè els clínics sobredimensionen símptomes secundaris (no nuclears) com la psicosi o atribueixen de forma incorrecta el diagnòstic de depressió als casos hipoactius. Presentarem els resultats d'un estudi sobre la validesa de diversos criteris diagnòstics per delirium, emmarcats en una avaluació àmplia de les característiques clíniques del trastorn en una mostra de pacients geriàtrics.
 
Aquesta sessió serà a càrrec del Dr. José Franco Vásquez (Psiquiatra. CSM El Vendrell) i del Dr. Esteban Sepúlveda Ramos (Resident de Psiquiatria / Estudiant de Doctorat. Hospital Universitari Institut Pere Mata).
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com.
 
Programa 2014 acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES