Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació La Marató de TV3

 
La Fundació La Marató de TV3, com cada any, organitza un simposi en el qual s’exposen els resultats obtinguts en els projectes de recerca finançats gràcies a les aportacions solidàries dels ciutadans, amb l’objectiu de mostrar les fites aconseguides gràcies a la Marató. Es presentaran els resultats de la marató del 2008, basada en les malalties mentals greus.
 
L’Institut Pere Mata va aconseguir finançament pel projecte "Predictors hormonals, inflamatoris, genètics, familiars i clínics de l'increment ponderal i síndrome metabòlica en primers episodis psicòtics i maníacs: estudi prospectiu d'1 any d'evolució centrat en l'eix hipotalàmic-pituïtari-adrenal", liderat actualment pel Dr. Javier Labad.
 
Mitjançant aquest acte es pretén que la comunitat científica i la societat en general conegui i valori els resultats aconseguits. Es valorarà també l’excel·lència científica i la competitivitat de la recerca en ciències de la salut de Catalunya, tant en context estatal com internacional.
 
El simposium es realitzarà el 26 de juny a l'Institut d'Estudis Catalans a Barcelona. Si hi vols assistir, envia un correu a recerca@peremata.com

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES