Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Complicacions del dany cerebral - Guttmann

 
El dia 27 de maig a les 13:00 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Complicacions del dany cerebral - Guttmann

Reptes i dilemes entorn de les discapacitats neurològiques amb gran nivell de dependència 
 
Parlar de rehabilitació en casos de pacient afectats d’una gran discapacitat física d’origen neurològic sempre es complex alhora que encisador, mes amb la actual crisi en curs. Fer un repàs exhaustiu de les actuacions tant tècniques com instrumentals que comporta precisaria de nombroses sessions com que se’ns planteja pel proper 27 de maig.

Per això, us he preparat una breu exposició sobre els principals reptes que ens planteja el tractament rehabilitador de les grans discapacitats físiques d’origen neurològic alhora fer-vos partícips dels dilemes que ens genera.
 
M’agradaria, per completar la sessió, presentar-vos alguns casos reals, degudament anonimitzats, alguns d’ells de la vostra àrea d’influència, i compartir i discutir amb vosaltres les diverses actuacions dels distints nivells assistencials, analitzant que hi ha de millorable, quins son els esculls i com podem superar-los conjuntament, fet que crec pot ser enriquidor per tots plegats.
 
Finalment m’agradaria presentar-vos al nostre equip assistencial (PADES-EASE: Sarah Mir, terapeuta ocupacional  i Elena Hernández, infermera) per veure com i en que podem col·laborar.
 
Aquesta sessió serà a càrrec de Francesc Xavier Curià. Doctor en Medicina Interna. UAB. Metge adjunt. Institut Guttmann
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES