Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Estudis epidemiològics en psicopatologia infantil i neurodesenvolupament: dades del nostre entorn

 
El dia 23 de juliol a les 13:30 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Estudis epidemiològics en psicopatologia infantil i neurodesenvolupament: dades del nostre entorn.
 
S'exposaran resultats del nostre grup de recerca referents a l'epidemiologia en psicopatologia infantil a les nostres comarques. Es farà referència a la metodologia dels treballs epidemiològics tant en dissenys transversals com longitudinals. Els treballs del grup parteixen a la dècada dels 80 amb l'epidemiologia de la depressió infantil, el qual vam comparar 20 anys després a la mateixa població. S'ha estudiat a nivell escolar preadolescent i adolescent els diferents nivells de trastorns del comportament alimentari i la seva implicació amb l'estat nutricional d'aquesta població. Tanmateix, hem investigat la relació de trastorns emocionals i l'estat nutricional en nens/es de diferent edat. Un altre línia de recerca fa referència a l'estudi de factors nutricionals i psicosocials a l'embaràs sobre el neurodesenvolupament del nen.
 
Aquesta sessió serà a càrrec de Josefa Canals Sans (Catedràtica de Psicopatologia del Nen i l'Adolescent. Universitat Rovira i Virgili).
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a Sol·licita més Info.
 
Programa 2014 acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES