Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Factors psicològics associats a l'estrès postpart

 
El dia 26 de novembre a les 13:30 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol Factors psicològics associats a l'estrès postpart.
 
En aquesta sessió donarem compte dels principals factors psicològics que influeixen en la depressió postpart, concebut com un trastorn de l'estrès.

En el context de l'estudi sobre aquesta patologia realitzat en col·laboració amb altres centres nacionals analitzarem la influència de la personalitat, les estratègies d'afrontament, la percepció de l'estrès i el suport social en relació a l'estat d'ànim depressiu en una mostra de més de 1500 dones. Exposarem resultats sobre diferents símptomes derivats de l'estrès postpart, com són els pensaments intrusius de fer mal al nadó i la simptomatologia ansiós-depressiva. Anàlisi de regressió i model de mediació servirà per presentar conclusions sobre factors de risc en la depressió postpart.

Aquesta sessió serà a càrrec d'Alfonso Gutiérrez Zotes (Psicòleg Clínic. Investigador Grup de Psiconeuroendocrionologia i Estrès. CPU Hospital Universitari Institut Pere Mata).
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com.
 
Programa 2014 acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES