Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El cervell bipolar

 

El dia 22 de gener a les 12:45 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol El cervell bipolar.

Avui ja ningú posa en qüestió que el trastorn bipolar és una malaltia del cervell. Això no treu que, com totes les malalties, qui emmalalteix és la persona, i per tant l'abordatge ha de ser humà i personalitzat, atenent no només als aspectes biològics, sino també als psicològics i socials.

En els darrers anys s'han fet progressos importants en el coneixement del funcionament del cervell, i particularment de les disfuncions associades al trastorn bipolar. El trastorn bipolar es caracteritza per una disregulació emocional i cognitiva amb un clar component genètic, que té uns correlats a nivell cerebral. La presentació permetrà conèixer el que se sap avui respecte al funcionament del cervell i els símptomes de la malaltia, i les línies futures de recerca.

Aquesta sessió, es farà dins l'acte de presentació de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, serà a càrrec del Dr. Eduard Vieta. (Director del Programa de Trastorn Bipolar. Cap de Servei de Psiquiatria de l'Hospital Clínic de Barcelona. Professor Titular de la Universitat de Barcelona).
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a inscripcions@peremata.com


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES